Home
Browse by category
Search
Login
My Account
Post Free Ads

For Sale (38954)

Jobs (10678)

Real Estate (8577)

Services (4129)

Community (526)

Tourism (563)

Resume (38)

Pets (7169)

AUTOMATIC DOORS

Published date
04 October 2018
Country
Albania
Region
Dibër
Ad Type
I am offering
Page views
5815
Ad ID
fT37kXp
Description
Përshkrim i sendit AUTOMATIC DOORS  Bënë shitjen, montimin dhe servisimin për DYER AUTOMATIKE PER GARAZHA.  DYER AUTOMATIKE ME SENZOR DYER INDUSTRIALE MOTORR PER DYER TE GARAZHAVE DHE PER DYER TE OBORREVE DYER TE BLINDUARA DYER TE DHOMAVE ORIGJINALE GJERMANE DYER PER OBORRE . Salloni ynë gjendet në Magjistralen Prishtinë- Mitrovicë në fshatin Milloshevë  I tërë shërbimi ynë është me garancjon.