Home
Browse by category
Search
Login
My Account
Post Free Ads

For Sale (39105)

Jobs (10788)

Real Estate (8629)

Services (4323)

Community (568)

Tourism (593)

Resume (39)

Pets (7380)

Diagnoz per te githa Veturat deri 2014 ME

Published date
26 February 2019
Country
Albania
Region
Elbasan
Price
€220.00
Ad Type
I am offering
Page views
6180
Ad ID
Ddk2QYb
Description
Diagnoz univerzale per vetura dhe kamionat prej 1992 deri 2014. Mundeson leximin e gabimeve,fshirjen e gabimeve,leximin e senzorve te (turbines,dizneve,Frenave ABS e shum tjera).Fikjen e ditave te airbag-ve,SRS,ABS apo te motorrit. Diagnoza mundeson edhe kodimin/programimin e dizneve apo bosch pumpes,kodimin e drivatve automatik,regjenrimin e Diesel Partikel Filter-it,kthimin e frenave mbrapa e shum tjera. Me kete diagnoz mund te ndalni driten e Servisit/inspektionint ne te gjitha veturat deri 2014. Kjo diagnoz punon me te gjitha veturat deri ne vitin 2014, dhe eshte me programin te fundit 2014. Diagnoza mund te perdoret edhe ne kamiona(Instalohet programi ekstra FALAS). Diagnoza mund te instalohet ne keto gjuh(ndrrimi i gjuhes i munshem pas instalimit): Anglisht, Gjermonisht,italisht,Norvegjisht,Serbisht,Turqisht,Slovenisht Instalimi dhe trajnimi jone FALAS, diagnoza vjen me fletgarancion prej 6-12 muaj. Me diagnoz instalohet Autodata dhe libri i perdorimit FALAS. Mund te na kontaktoni dhe te provoni diagnozen qdo dite ne Prishtine, per te vertetuat kualitetin, nese nuk mund ta vini ne prshtine mune te caktoni je termin dhe do te vin te ju gjat javes. Githashtu kemi programa edhe updata per autocom,mercedes benz xentry(DAS),bosch ESI etj vetem na kontaktoni.