Home
Browse by category
Search
Login
My Account
Post Free Ads

For Sale (39105)

Jobs (10788)

Real Estate (8629)

Services (4323)

Community (568)

Tourism (593)

Resume (39)

Pets (7380)

U dha !! Jap me Qera Apartament 2+1 me ven

Published date
26 February 2019
Country
Albania
Region
Shkodër
Ad Type
I am offering
Page views
4846
Ad ID
2MqHHPP
Description
Jap me qera Apartament 2+1 me 2 wc i kompletuar e i mobiluar me shume gusto! Ndodhet ne nje zone rezidenciale ka edhe parking te siguruar!! Mund te jepet kryesisht per te huaj kemi te perfshire dhe mirembajen me nje kosto minimale shtese. kontrate minimumi 1 vjecare