Home
Browse by category
Search
Login
My Account
Post Free Ads

For Sale (39145)

Jobs (10809)

Real Estate (8643)

Services (4408)

Community (578)

Tourism (594)

Resume (39)

Pets (7434)

Shitet toke ne lagunen Kune-Vain, Shengjin

Published date
26 February 2019
Country
Albania
Email Address
ilirhysa1959@yahoo.com
Ad Type
Unë jam duke ofruar
Page views
4062
Ad ID
95S9tZc
Description
Shitet toke ne lagunen Kune-Vain, Shengjin. Toka ka nje siperfaqe prej 5400m2, cmimi 60 Euro/m2, i diskutueshem. Ne lindje toka ka keneten dhe ne perendim ka detin. Te interesuarit mund te kontaktojne ne kete numer tel.: +355682038883.