Faqe Hyrëse
Shfleto sipas kategorisë
Kërkim
Identifikohu
llogaria ime
Reklamuar

Për shitje (39081)

Oferta pune (10766)

Vendbanime (8623)

Sherbime (4277)

Komuniteti (558)

Turizëm (593)

CV (39)

Kafshët (7348)

PALAZZIO 9366 IVORY Code 1015194

Data e publikimit
26 February 2019
Vend
Greqi
E-mail
taniagiva@windowslive.com
Prix
€250.00
Lloji i ad
I am offering
Pikëpamjet e kësaj faqe
3772
Ad ID
qLqhqOC
Përshkrim
Dimensions: 200cmX250cm thick carpet: 10mm weight carpet/square meter: 1600gr density (knots)/square meter:350000 country of origin: Belgium composition: 100% Heatset colour: Beige
Këshilla të sigurisë
• 
Shmangur mashtrimet nga takimit të njerëzve në nivel lokal.
• 
Asnjëherë mos paguani me Western Union, Paypal, MoneyGram ose shërbime të tjera të pagesës anonime.
• 
Vetëm të blerë dhe shitur në vend, nuk pranojnë kontroll turp nga jashtë vendit tuaj.
• 
Kjo faqe (EuropeGiant) NUK është i përfshirë në ndonjë transaksion dhe nuk merr pagesa, anijeve, transaksionet quarantee, të ofrojnë shërbime ruajtje ose të ofrojë "mbrojtje blerës" ose "certifikimit shitësit".
• 
Për sigurinë tuaj, vetëm të takohen blerësit ose shitësit në një vend publik. Kjo faqe ka për qëllim të ndihmojnë ata që dëshirojnë për të gjetur burimet lokale në kontinentin e Evropës.
Reklmues
00306944197407